OPLEIDINGSTRAJECT MOOR – SAMENWERKING MET RANDSTAD EN ROC FRIESE POORT

opleidingstraject-moor

Zin in MOOR!

De instroom van vakmensen in de metaalindustrie is onvoldoende: alleen al in Friesland staan zo’n 2.700 vacatures open. Randstad Techniek, Meijer Metal uit Sint Jacobiparochie, Oreel BV in Hallum en Oostwoud International uit Franeker slaan de handen ineen om het arbeidstekort in de regio op te vangen. Jaarlijks start een technische opleiding in samenwerking met drie gerenommeerde bedrijven in Noord – West Friesland.

Vooral de vraag naar gediplomeerde vakmensen in de metaalindustrie is onverminderd groot en zal in de toekomst alleen maar toenemen. Gezamenlijk willen de organisaties met Friese Poort bedrijfsopleidingen de instroom in de metaaltechniek bevorderen. Om kandidaten te interesseren is er een voorschakeltraject ontwikkeld, waarbij kandidaten dertien weken stage gaan lopen bij alle drie de bedrijven. De stage combineren ze met een stuk theorie op school.  Na het voorschakeltraject kunnen zij instromen naar een BBL-traject naar keuze (constructiebankwerker/lasser, plaatbewerker en/of verspaner).

Ben je nieuwsgierig, neem dan contact op met Jantine Konst van Randstad , via 06-13331604.

moor-opleiding
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt