Meijer Metal is specialist in metaalbewerking, buislasersnijden, assemblage en framebouw. Wij beschikken over een modern machinepark en hebben vakmensen met jarenlange ervaring in dienst.

Meijer Handling Solutions is een onafhankelijk, innovatief bedrijf dat unieke logistieke producten ontwikkelt en produceert. Al onze producten zijn gericht op het vergroten van het gebruiksgemak en de toepassing van logistiek en transportmiddelen, zoals heftrucks en hun varianten.

Beide bedrijven vallen onder de Meijer Group.

Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair ICT

 

ICT Omgeving

De beide bedrijven hebben een gezamenlijke ICT-omgeving die wordt beheerd door de ICT-beheerder. De ICT-omgeving bestaat uit:

– Ongeveer 120 desktop werkplekken (in de fabriek en kantoor)
– Office 365
– Printers
– (Wifi) netwerk
– Telefonie Voip en Mobiel
– Applicatiebeheer van Software pakketten

Jouw Profiel

Je zit in het derde of laatste jaar van je HBO opleiding in de richting Bedrijfskundige Informatica, ICT of Technische Informatica. Je bent constructief, flexibel, sociaal, leergierig, zelfstandig en beschikt over een goede dosis humor. Daarnaast houd je van vraagstukken en het oplossen van problemen.

Duur stage

Wij zoeken een stagiair die gedurende langere tijd voltijd stage bij ons kan lopen (tussen de 5 en 7 maanden) gedurende de periode augustus 2017 – februari 2018. Het 2e deel van de stage is meer zelfstandig, uiteraard met ondersteuning.

Wat bieden wij?

Een leuke uitdagende stageplaats op onze ICT-afdeling die op dit moment uit 1 persoon bestaat. Je gaat de ICT ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden (storingen, hardware- en software-installatie, gebruiksondersteuning, documenteren van oplossingen en overige werkzaamheden) daarnaast liggen er een aantal vraagstukken en kun je natuurlijk aan een opdracht werken voor school. Uiteraard met een passende stagevergoeding.

Informatie:

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met
Jelle Jasper Tadema, IT Manager, telefoonnummer 0518-492949.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je sollicitatie met een CV. Je kunt je sollicitatie per
E-mail versturen naar jtadema@meijer-group.com of per post naar:
Meijer Group, t.a.v. J. Tadema, Oudebildtdijk 894, 9079 NG  St. Jacobiparochie.
www.meijer-group.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt