Grote opkomst informatiemiddag “Groot verzet Tegen Kanker”

Op 11 Maart 2020 hebben vier leden van de Stichting een mooie informatieve voorlichting gegeven bij de Meijer-Group over de ervaringen van deelnemers die hebben meegedaan in voorgaande edities bij het beklimmen van de Mont Ventoux. Maar liefst 56, Meijer, deelnemers hebben zich opgegeven om al rennend, wandelend of fietsend de top van de “Kale Berg” te bereiken.

De appartementen in Frankrijk zijn gereserveerd en inmiddels heeft de Meijer organisatie sponsors gevonden voor bidons (Newspeed), transport (Auto Talsma), drukwerk (Drukkerij Hoekstra), fruit (Groente zaak Offringa) en zal Albert Heijn Sint Annaparochie ons sponsoren wat betreft etenswaren.

Wat fantastisch dat deze bedrijven zoveel willen bijdragen aan ons doel. De teller staat op dit moment op EURO 31.000,00 met nog vele weken te gaan. Waar het uiteindelijke bedrag op zal eindigen weet niemand maar het is nu al een succes. Mensen alvast bedankt en we houden jullie allen op de hoogte.

Recent Posts
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt